مشاوره روانشناسی آنلاین

روان‌شناس بالینی کرج

مشاوره روانشناسی کرج | مشاوره تلفنی رایگان | تلاس

روان‌شناس بالینی کرج: روان‌شناسی بالینی شاخه‌ای از روان‌شناسی است که وظیفه بررسی، ارزیابی، تشخیص، درمان، پیش‌آگهی و توانبخشی تمامی مسائلی را بر عهده دارد که بر سلامت روان تأثیر می‌گذارد و می‌تواند باعث ایجاد ناراحتی یا رنج در افراد شود.

روان‌شناس بالینی کرج

روانشناسی بالینی به مطالعه عناصری می پردازد که نوعی بروز اختلالات روانی یا رفتار ناسازگارانه افراد را با هدف بازگرداندن تعادل روانی آن ها دارند.

خاستگاه روانشناسی بالینی به سال 1896 با لایتنر ویتمر در دهه های اول قرن بیستم باز می گردد که روان درمانی و مشاوره روانشناختی دو مورد از مهمترین شیوه ها در این رشته هستند.

روانشناسی بالینی چه بیماری هایی را درمان می کند؟

چندین نشانه روانشناختی وجود دارد که روانشناسی بالینی می تواند آنها را مدیریت یا روی آنها کار کند. از جمله آنها می توان به اختلالات جسمی، اختلالات روانی و اختلالات رفتاری اشاره کرد. برخی از بیماری های تحت پوشش روانشناسی بالینی عناصری هستند که در خود روانشناسی ایجاد می شوند. برخی از مشکلات اصلی که روانشناسی بالینی با آن سروکار دارد عبارتند از:

افسردگی اختلال دوقطبی اضطراب اختلال وسواس فکری-اجباری اختلال استرس پس از سانحه اختلال استرس حاد جسمی سازی اختلالات جنسی اختلالات جنسی سوء استفاده جنسی وابستگی عاطفی بی خوابی و اختلالات خواب اختلالات شخصیت زوج درمانی روانشناسی بالینی حوزه های مختلفی را پوشش می دهد.

مشاوره روانشناسی آنلاین کرج

روان‌شناس بالینی کرج | مرکز مشاوره تلفنی | تلاس

رویکردهای روانشناسی بالینی چیست

روانشناسان بالینی که به عنوان روان درمانگر کار می کنند، عموماً از رویکردهای درمانی متفاوتی برای درمان بیماران خود استفاده می کنند. در حالی که برخی از پزشکان بر روی یک رویکرد بسیار خاص برای درمان تمرکز می کنند، بسیاری از آنها از آنچه “رویکرد التقاطی” نامیده می شود استفاده می کنند.

این شامل استفاده از روش‌های نظری مختلف برای ایجاد بهترین برنامه درمانی برای هر مشتری است. برخی از دیدگاه های نظری اصلی در روانشناسی بالینی شامل موارد زیر می شود.

بهترین روانشناس کرج

  1. رویکرد روان پویایی

این دیدگاه از آثار فروید رشد کرد. او معتقد بود که ناخودآگاه نقش مهمی در رفتار ما دارد. روانشناسانی که از درمان روانکاوی استفاده می کنند ممکن است از تکنیک هایی مانند تداعی های آزاد برای بررسی انگیزه های زمینه ای و ناخودآگاه بیمار استفاده کنند.

مشاوره تلفنی کرج

  1. دیدگاه شناختی رفتاری

این رویکرد به روانشناسی بالینی در مکاتب فکری رفتاری و شناختی توسعه یافت. روانشناسان بالینی با استفاده از این دیدگاه بر نحوه تعامل احساسات، رفتارها و افکار بیمار تمرکز می کنند.

درمان شناختی رفتاری (CBT) اغلب بر تغییر افکار و رفتارهایی تمرکز دارد که به اختلالات روانی کمک می کند.

  1. دیدگاه انسان گرایانه

این رویکرد به روانشناسی بالینی ناشی از کار متفکران انسان گرا مانند آبراهام مزلو و کارل راجرز است. این دیدگاه به بیمار به صورت کلی تری می نگرد و بر مسائلی مانند خودشکوفایی تمرکز می کند.

محیط کار روانشناس بالینی

به عنوان زیر شاخه بالینی روانشناسی، این متخصصان اغلب در محیط های بالینی مانند بیمارستان های روانپزشکی، مراکز بهداشتی، و کلینیک های سلامت روان کار می کنند

برخی در سازمان های دولتی کار می کنند، از جمله تاسیسات نظامی که ممکن است به عنوان پرسنل نظامی یا پیمانکاران غیرنظامی کار کنند. دانشگاه ها اغلب روانشناسان بالینی را به عنوان اساتید پژوهشگر و مربیان بالینی یا کلاس درس استخدام می کنند تا به دانشجویان روانشناسی کمک کنند تا تمرین بالینی را در نظر بگیرند. بسیاری از روانشناسان بالینی، به همین ترتیب، تصمیم می گیرند که مطب های خصوصی خود را اداره کنند و تصمیم می گیرند که رئیس خود باشند. افتتاح یک مطب روانشناسی خصوصی اغلب پرهزینه و دشوار است، اما همچنین می تواند سودآور است.

چه تخصص های فرعی در روانشناسی بالینی وجود دارد؟

در طول تاریخ خود، روانشناسی بالینی کم کم توسعه یافته است و حوزه های مختلف روانشناسی را در بر می گیرد. برخی از مطالعات روانشناسی اجتماعی، آسیب شناسی روانشناسی خانواده و زوج روانشناسی ،روانشناسی بالینی کودک و نوجوان، روان درمانی ،روانشناسی بالینی بزرگسالان، ارزیابی روانشناختی عصب، روانشناسی بالینی، توانبخشی عصب روانشناختی، روانشناسی جامعه ،روانشناسی جامعه شناسی ،روانشناسی عصبی-ایمونولوژی از تخصص های این رشته است.

چه زمانی باید به روانشناس بالینی مراجعه کرد؟

تفاوت اصلی روانشناس بالینی و روانشناس در این است که اولی پس از اتمام مدرک خود باید از طریق PIR به سیستم بهداشت عمومی دسترسی پیدا کند، نوعی MIR که روانشناس با دریافت آموزش های بیمارستانی در زمینه بهداشت روان در آن متخصص می شود.

بنابراین، روانشناس بالینی کسی است که به تشخیص و درمان اختلالات روانی در زمانی که اقدام سایر متخصصان ضروری است، اختصاص دارد. روانشناس بالینی کار خود را در زمینه سلامت توسعه می دهد، زیرا با بیمارانی که نیاز به بستری شدن دارند در تماس است.

در پایان اگر به دنبال شماره یک روانشناس بالینی هستید ، می توانید با جستجو در اینترنت  با توجه به نظرات کاربران شماره روانشناس بالینی را بیابید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *