مشاور روانشناس: یک مشاور روانشناس موقعیت ها را تجزیه و تحلیل می کند تا مشکلات را شناسایی کند و روش های کمک روانشناختی مانند درمان را توصیه کند. قیمت مشاوره، بازپرداخت، آموزش … در اینجا چیزی است که شما باید بدانید که وقتی می خواهید با یک “مشاور” مشورت کنید. اگر توان پرداخت هزینه های روانشناسی را ندارید.
مشاور روانشناس
روانشناس پزشک نیست. استفاده از عنوان حرفه ای روانشناس مختص افرادی است که دارای مدرک تحصیلی پایه دانشگاهی هستند .
این فهرست با فرمانی در شورای دولتی ایجاد می شود. روانشناسان پس از طی دوران تحصیل در دانشگاه از طرف نهاد مربوطه یک کد درمانی اخذ می کنند.
محل کار مشاور روانشناس بیمارستان، موسسات دولتی یا خصوصی، انجمن ها، مراکز درمانی، شرکت ها و البته مطب خصوصی است.
روانشناسان دربرخی نهادهای دولتی مشاوره تلفنی رایگان میدهند.
تفاوت بین مشاور روانشناس و روانپزشک چیست؟
روانپزشک، روانشناس، روان درمانگر… چه فرقی دارد؟ چه زمانی باید با روانپزشک مشورت کرد؟
چه زمانی به مشاو روانشناس مراجعه کنیم؟
مشورت با روانشناس زمانی ضروری است که گرفتاری های فرد مانع از داشتن یک زندگی اجتماعی رضایت بخش شود. این به روابط حرفه ای و شخصی مربوط می شود. برای مشاوره نیازی به داشتن نسخه پزشکی نیست. اما پزشک معالج می تواند به بیمار نشان دهد که نیاز به مراقبت از یک روانشناس دارد.
قرار اول مشاوره چگونه است؟
پاسخ به این سوال دشوار است زیرا شیوه های روانشناسان و روانپزشکان بسیار متنوع است. به طور کلی، این مشاوره چه تلفنی چه حضوری نباید راحت باشد.
این اولین تماسی است که به مشاور اجازه می دهد اولین نکته را بیان کند، او بیش از همه به دنبال این است که بداند چرا شخص در حال مشورت است. شاید برای داشتن معیارهایی در مورد سابقه بیمار نیز سؤالاتی بپرسد.
از طرف بیمار، همچنین فرصتی است تا بررسی کند که مشاوری که انتخاب کرده برای او مناسب است یا خیر. در واقع ضروری است که احساس راحتی کنید، بتوانید آزادانه صحبت کنید، به نحوی که احساس خوبی با مشاور خود داشته باشید.
و اگر اینطور نیست، هیچکس شما را مجبور به تغییر زمان نمی کند. فقط به این دلیل که یک بار قرار ملاقات می گذارید به این معنی نیست که تا ابد به آن مشاور پایبند هستید.
اگر شرایط اضطراری برای مشاوره داربد، با مشاوره تلفنی رایگان ۱۴۸۰ تماس بگیرید.
چگونه مشاور خود را انتخاب کنیم؟
انتخاب روانشناس با توجه به تخصص او انجام می شود. روانشناس در طول دوره آموزشی خود در زمینه ای تخصص دارد: عصب روانشناسی، آسیب شناسی روانی عمومی، روانشناسی کار… این تخصص سپس زمینه مداخله او را مشروط می کند.
به عنوان مثال، «روانشناس بالینی» که به این ترتیب در دوره دانشگاهی خود به آسیب شناسی روانی روی آورده است، به بیماران خود روان درمانی ارائه می دهد، در حالی که «روانشناس شناختی» در زمینه درمان های رفتاری و شناختی آموزش دیده است.
مهم است که انتخاب خود را با این اطلاعات اولیه هدایت کنید. این امکان وجود دارد که از پزشک خود در مورد متخصصانی که با آنها کار می کند بپرسید. اطمینان بخش است و امکان پیگیری خوب را فراهم می کند.
فارغ از تخصص آنها، همه روانشناسان دارای این عنوان متعهد می شوند که به منشور اخلاقی روانشناسان احترام بگذارند . به ویژه، آنها مشمول رازداری حرفه ای هستند. بر خلاف روانپزشک ، روانشناس نمی تواند دارو تجویز کند.
مشاور روانشناس چه می کند؟
در طول جلسات، مشاور موقعیت ها را تجزیه و تحلیل می کند تا مشکلات را شناسایی کند و روش های کمک روانشناختی را توصیه کند. بسته به تمایلات، تأثیرات، آموزش و وابستگیاش به فلان مکتب، روانشناس ترجیح میدهد تا رواندرمانیهای خاصی را به جای سایرین (رواندرمانی حمایتی، رواندرمانی با الهام از روانکاوانه و غیره) راهاندازی کند. مانند روانپزشکان، روانشناسان نیز می توانند روانکاو باشند. برخی از روانشناسان از ابزارهایی مانند تست هوش ، تست شخصیت یا تست حافظه برای درک بهتر مشکلات بیماران خود استفاده می کنند.
در پایان باید گفت که امروزه خدمات مشاوره روانشناسی به صورت حضوری، تلفنی و آنلاین در دسترس است و انتخاب هر یک بستگی به موقعیت و راحتی شما دارد. اگر شرایط پرداخت هزینه مشاوره را ندارید، نگران نباشید می توانید با شماره مشاوره تلفنی رایگان ۱۴۸۰ تماس بگیرید و در این مرکز به طور ناشناس با روانشناسلن حرفه ای صحبت کنید و مشاوره بگیرید.