کودک و نوجوان

مشاوره کودک

مشاوره کودک
مشاوره کودک بسیاری از مواقع والدین نگران دوران کودکی فرزند خود هستند با مشکلات و اختلالات و رفتار هایی در کودک خود مواجه میشوند که نگرانی آنها چندیدن برابر میشود . والدین معمولا دوست دارند تا فرزند آ«ها سلامت باشد و بتواند در بهترین حالت ممکن دوران کودکی خود را سپری کند اما امروزه با توجه به شیوه های زندگی و مسائل مختلفی که امکان دارد هر کودکی با آن مواجه شود برخی اختلالات و مشکلات رفتاری در کودکان باعث میشود تا والدین آنها به فکبر مراجعه به مشاوران و روانشناسان کودک باشند همچنین کودکان تجربه ی مقابله با احساسات و عواطفی و سوالاتی که در براری آنها پیش می آید را ندارند بنابراین در دوران کودکی باید به آنها شیوه ی صحیح  زندگی و برخورد با مشکلات و نحوه صحیح رفتار به آنها به درستی آموزش داده شود تا بتوانند در آینده فرد موفقی باشند . همچنین بسیاری از والدین به دلیل نداشتن تجربه کافی و اولین بار تجربه ی پدر و مادر شدن را دارند گاهی راهکار صحیح برخورد با کودک و رفتار صحیح و شیوه ی صحیح صحبت کردن با کودک خود را نمیدانند بنابراین باید حتما با مشاوران و روانشناسان کودک در ارتباط باشند.

هدف از مشاوره کودک

هدف از مشاوره کودک

زمانی که به یک مشاور کودک مراجعه میکنیم هدف اصلی چیست ؟

هر نوع رفتاری که در کودک مشاهده میشود و اشتباه به نظر میرسد باید رفع شود. باید به کودکان مهارت های ارتباط صحیح و درست با افراد موجه آموزش داده شود شروع، نگهداری و بهبود روابط به آنها کمک میکند تا بتوانند راحت تر در جامعه حضور داشته باشند و ارتباطات کاری و دوستانه مثبتی را در همه ی مراحل زندگی خود تجربه نمایند. باید به آنها مهارت های مقابله ای برای برخورد صحیح با هر مشکل و مانعی و هر احساس عاطفی شامل غم و اندوه و نگرانی و ترس به آنها آموزش داده شود آنها باید متوجه شوند که هر احساسی گذراست و باید به طور صحیح با آنها برخورد نمایند و درگیر دائمی با آن نشوند. زمانی که به یک مشاور کودک مراجعه میکنیم هدف اصلی چیست ؟ باید به آنها کمک کنیم تا شکل گیری و تثبیت تصویر مثبت از خود داشته باشند تا اعتماد به نفس پیدا کنند و مراحل اولیه برای پیشرفت و پیدا کردن استعاداد های خود را داشته باشند. باید یاد بگیرند تا درک احساسات درونی خود را داشته باشند و با احساسات منفی خود مقابله کنند باید بتوانند ایجاد مسئولیت در قبال اقدامات و تصمیمات خود را داشته باشند. باید دید مثبتی نسبت به زندگی پیدا کنند و نگرش مثبت نسبت به جهان و دیگران داشته باشند. باید مهارت های یادگیری خود را بالا ببرند و توسعه فردی را آموزش ببینند.و توانایی کشف مسیرهای آموزشی و حرفه ای را داشته باشند.

چه زمانی به مشاوره کودک نیاز داریم؟

همه ی افراد و والدین به طور دقیق و اصولی با پایه هایی از اختلالات و مشکلات آشنایی دارند و هر نوع رفتار ناصحیح در کودک متوجه والدین میشود اگر بخواهید کودک موفقی داشته باشید نباید هیچ یک از برخورد ها و رفتار های ناصحیح فرزند خود را نادیده بگیرید مشکلات و اختلالات رفتاری و تربیتی و … را باید کاملا جدی بگیرید . افسردگی و گوشه گیری ، لجبازی ، خودخواهی ، رفتار ناصحیح با دوستان همسن ، دروغگویی ، ترس و اضطراب ، سوالات بیش از حد در زمینه ی جهان هستی ، اختلال کلامی ، بیش فعالی با سرعت بازی کردن ، مدام صحبت کردن و بیش از حد انرژی داشتن ، علاقه به اذیت دیگران ، استفاده از جیغ و گریه برای رسیدن به خواسته اش ، غم گینی برای طلاق والدین و از دست دادن عزیزی و یا مکانی ، خجالتی بودن و نداشتن اعتماد به نفس  و … که میتواند بسیار متعدد باشد باید حتما به پزشک و متخصص و مشاور کودک مراجعه کنید تا مشکل کودک خود را در کمترین زمان ممکن برطرف نمایید به یاد داشته باشید که مشکلاتی که در کودکی نمایان میشوند اگر برطرف نشوند در تمامی دوران سنی با فرزند شما همراه خواهند شد و باعث آسیب به زندگی فرزند شما میشوند. چه زمانی به مشاوره کودک نیاز داریم؟

مشاوره برای کودک طلاق

هزینه مشاوره کودک

هزینه مشاوره کودک

مشاوره کودک آنلاین

مشاوره کودک آنلاین

متخصص مشاوره کودک

متخصص مشاوره کودک

مرکز مشاوره کودک

مرکز مشاوره کودک

مشاوره کودک و نوجوان

مشاوره کودک و نوجوان

مشاوره کودک حضوری

نحوه صحیح تربیت با کودکان

 

برخورد مناسب با کودک در سنین مختلف

روش صحیح صحبت با کودکان

اختلال های کودکان که مشاوره و روانشناس میتواند آنها را برطرف نماید

اختلال های کودکان اختلال بیش فعالی در کودکان : اختلال یادگیری اختصاصی کودکان : اختلال زبان و لکنت زبان : اختلال شب ادراری : اختلال اضطراب اختلال تروم  

مزایای انجام مشاوره کودک

مشاوره کودک و نوجوان چه موضوعاتی را شامل می‌شود؟   مزایای انجام مشاوره کودک  

مشاوره کودک و نوجوان موضوعات مختلفی را شامل می‌شود از جمله:

افسردگی و گوشه گیری لجبازی خودخواهی رفتار ناصحیح با دوستان همسن دروغگویی ترس و اضطراب سوالات بیش از حد در زمینه ی جهان هستی بیش فعالی با سرعت بازی کردن ( مدام صحبت کردن و بیش از حد انرژی داشتن ) علاقه به اذیت دیگران استفاده از جیغ و گریه برای رسیدن به خواسته اش غم گینی برای طلاق والدین و از دست دادن عزیزی و یا مکانی خجالتی بودن و نداشتن اعتماد به نفس مرگ عزیزان تروما یا آسیب سوءاستفاده جنسی قلدری آزار عاطفی آزار جسمی جابه جایی محل زندگی خانواده یا کودک سوء مصرف مواد یا اعتیاد در خانواده اختلال‌های روانی مثل افسردگی نوجوانان و کودکان، اضطراب و وسواس فکری کودکانی که دارای مشکلات اجتماعی مثل دوست‌یابی و … هستند. کودکانی که در تغذیه خود مشکل دارند. کودکان اوتیسم کودکانی که به بی خوابی دچارند. کودکانی که درگیر ترس و فوبیا هستند. کودکانی که به حرف والدینشان گوش نمی‌دهند. کودکانی که دزدی می‌کنند. کودکانی که درگیر خودارضایی هستند. کودکانی که پرخاشگری می‌کنند. کودکانی که نق میزنند و  بهانه گیری میکنند گوشه گیری کودکانی که ناخن های خود را میجوند کودکانی که شب ادراری دارند کودکانی که دقت ، توجه و تمرکز پایینی دارند. کودکانی که جنبش و تحرک آنها بیش از سایر کودکان است. کودکانی که رفتارهایی ناگهانی دارند. کودکانی که کارها و وظایف خود را به صورت نیمه کاره رها می کنند. کودکانی که تلاش ذهنی و تمرکز ندارند. کودکانی که وسایل شخصی خود را مکرر گم می کنند.مرکز مشاوره تلاس  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *