مشاوره درمانی کرج: کمک نباید شامل مشاوره درمانی باشد. وظیفه درمانگر این است که به شما کمک کند بهترین گزینه را برای حل مشکلاتی که شما را آزار می دهد کشف کنید، اما آنها به شما نمی گویند که چه کاری انجام دهید. روانشناس همراهی است که از شما حمایت می کند تا دستورالعمل هایی را برای تنظیم احساسات خود برای خودتان کشف کنید.
مشاوره درمانی کرج
درمانگر نباید از اطلاعات بیرونی در درمان استفاده کند
بیایید یک مثال بزنیم. روانشناسی که برای جلسه درمانی انتخاب کرده اید یکی از دوستان یا اعضای خانواده را می شناسد و بدون اینکه به آنها گفته باشد چیزی در مورد شما یاد گرفته است. درمانگر تحت هیچ شرایطی مجاز به اشتراک گذاری چنین اطلاعاتی نیست.
درمان خارج از درمان رایج نیست
این احتمال وجود دارد که پس از صرف زمان زیاد، رابطه بین روانشناس و بیمار نزدیکتر شود زیرا اعتماد بیشتری وجود خواهد داشت.
با این حال، یک قاعده بی طرفی وجود دارد که باید توسط متخصصان روانشناسی رعایت شونیس بنابراین نباید از آن خط مهربانی عبور کرد تا رابطه حرفه ای کاهش نیابد.
بهترین روانشناسان را در کرج و در نزدیکی خود بیابید
بیایید چند نکته را مرور کنیم که می تواند به شما کمک کند بفهمید آیا او روانشناس خوبی است یا خیر :
بهترین شنونده برای گوش دادن به احساسات شما خواهد بود.
با پیشرفت درمان، اعتماد به نفس بیشتری خواهید داشت.
هرگز مشکلات شما را به حداقل نمی رساند.
اطلاعات شخصی شما را به اشتراک نخواهد گذاشت.
این باعث نمی شود که شما احساس قضاوت کنید.
او برای ارائه درمان مناسب به سوالات شما پاسخ خواهد داد.
مهم نیست که قبلاً تجربه بدی با یک درمانگر داشته اید. با توصیههای این پست، میدانید چگونه روانشناسی را انتخاب کنید که به دلیل حرفهای بودن خود برجسته باشد.
مشاوره روانشناس خانواده میتواند یک کمک و همراه عالی برای خانوادههایی باشد که در زمانهای درگیری و ناهماهنگی قرار دارند. در این زمینه، خانواده را میتوان هم در ساختار هستهای خود – پدر، مادر و فرزندان – و هم در ساختار گسترده آن شامل پدربزرگ و مادربزرگ، پسر عمو، داماد، عروس و غیره مشاهده کرد.
اما واقعاً مشاور خانواده چگونه کار می کند؟ این چیزی است که در پست امروز توضیح خواهیم داد! همینطور اگر نگران هزینه های مشاوره هستید، با تلفن مشاوره روانشناسی خانواده ما در کرج تماس بگیرید تا به صورت رایگان شما را راهنمایی کند و با مشاوره های کم هزینه به شما کمک کند.
مشاوره روانشناسی خانواده چیست؟
مشاوره روانشناس خانواده یا خانواده درمانی، درمانی است که به صورت گروهی به منظور ایجاد و توسعه گفت و گو بین اعضای خانواده و در نتیجه کمک به حل مشکلات و دستیابی به روابط محترمانه، هماهنگ و سالم انجام می شود.
با مشاوره روانشناسی خانواده چه مشکلاتی را می توان مطرح کرد؟
درگیری های نسلی، مصرف مواد مخدر، اعتیاد به الکل، اختلاف نظر در مورد تربیت فرزندان، افسردگی ، پرخوری عصبی، بی اشتهایی و بسیاری موارد دیگر می تواند خانواده را به دنبال کمک از درمانگر سوق دهد.
در هر صورت، این مشکلات تنها به عنوان بازتاب یا پیامدهای روابط ناهماهنگ خانوادگی تلقی می شوند و این روابط کانون اصلی درمان هستند.
اهداف خانواده درمانی چیست؟
- از جمله اهداف اصلی خانواده درمانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ارتقای خودشناسی در سطح فردی و خانوادگی؛
- درک اهمیت گفتگو و احترام به دیگران؛
- شناخت الگوهایی که رفتارها را ایجاد می کنند.
- بهبود ارتباطات و روابط بین اعضای خانواده؛
- درک نقش هر فرد در عملکرد مناسب پویایی خانواده؛
- افزایش مسئولیت شخصی؛
- حمایت از تغییرات سازنده به منظور هماهنگ کردن محیط خانواده.
چه نوع مشاوره روانشناسی خانواده را انتخاب کنیم؟
مانند هر درمانی، خانواده درمانی نیز دارای چندین مکتب و تکنیک است که می تواند عملکرد درمانگر را هدایت کند. رایج ترین آنها مکتب سیستمی و پس از آن مکتب های فرانسلی، ساختاری و استراتژیک است.
مکتب سیستمی روابط خانوادگی را نظامی از تعاملات می داند که در آن خانواده بیش از مجموع اجزای آن دیده می شود و مشکلات ناشی از شکست در این تعاملات است و نه اشتباهات فردی در نظر گرفته میشود.
مکتب فرا نسلی در گذشته به دنبال الگوهای تکراری و ناکارآمدی است که باعث ایجاد روابط متضاد در زمان حال می شود. بنابراین، تمرکز زیادی بر ساختار کل خانواده و درک چگونگی وقوع هر رابطه در این زمینه وجود دارد.
مکتب ساختاری به دنبال تغییر موقعیت هر یک از اعضای خانواده به منظور ترویج تأملات و تغییرات در تجربه روزانه است. از سوی دیگر، مکتب راهبردی رویکردی کاربردیتر و محدودتر به یک مشکل خاص در پویایی خانواده دارد و به دنبال شناسایی الگوهای تعاملی است که باعث این تعارض میشود.