مشاوره با بهترین روانشناس کرج: بسیاری از ما از ملاقات با روانشناس می ترسیم. از یک طرف، ما می دانیم که کمک روانشناختی می تواند به طور موثر مشکلات عاطفی، شغلی یا خانوادگی ما را حل کند. از سوی دیگر، ما با تردیدها و سؤالاتی که آیا روانشناس مرا درک خواهد کرد،
مشاوره با بهترین روانشناس کرج | شماره مشاور | مرکز تلاس
آیا می تواند به من کمک کند و مشاوره روانشناسی در واقع شامل چه چیزی است، نگران هستیم. ما نمی دانیم که انتظار چه چیزی را داشته باشیم یا ملاقات با یک روانشناس چگونه به نظر می رسد. در این مقاله به این می پردازیم که کمک روانشناختی چیست و روانشناس چگونه کار می کند.
مشاوره روانشناسی چگونه کمک می کند؟
بسیاری از مردم فکر می کنند که مشاوره با روانشناس فایده ای ندارد، زیرا بهتر است با یکی از عزیزان “صحبت” کنیم که به لطف این واقعیت که ما را می شناسند، می توانند مشکلات ما را بسیار بهتر درک کنند. در حالی که حمایت عزیزان و به اشتراک گذاشتن احساسات ما با آنها برای سلامت روان ما بسیار مهم است، اما انها به مهارت های حرفه ای مجهز نیستند که به حل موثر یک مشکل کمک کند.
صحبت با یک روانشناس چه تفاوتی با صحبت با یک شریک زندگی، دوست دارد؟ تفاوت اصلی این است که گفتگو با روانشناس بر تشخیص و راه اندازی فرآیند تغییر متمرکز است که در نتیجه بیمار مشکلات خود را تشخیص داده و توانایی حل موثر آنها را به دست می آورد. به عبارت دیگر، ملاقات با یک روانشناس فقط در ابتدا شبیه “حرف زدن” است. به لطف گفتگوی عمیق، که برای جمع آوری مصاحبه استفاده می شود، روانشناس با دنیای ما، باورها و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می کنیم، آشنا می شود. بر این اساس، متخصص یک برنامه درمانی ایجاد می کند و روش های مناسب کمک را انتخاب می کند.
روانشناس از چه ابزارهایی استفاده می کند؟
وقتی از ما سوال می شود که کمک یک روانشناس چگونه است، بسیاری از ما پاسخ می دهیم که یک روانشناس “گوش می دهد”، “نصیحت می کند” یا “سوال می پرسد”. مطمئناً توصیه های روانشناختی حاوی همه این عناصر است، اما در قالب ابزارهای بسیار خاصی هستند که یک روانشناس مؤثر می تواند از آنها بسته به شرایط بیمار استفاده می کند. در اولین ملاقات، میتوان انتظار گفتوگویی را داشت که در آن روانشناس بپرسد چه چیزی ما را به اینجا میآورد. این یک نوع مصاحبه است که به شما امکان می دهد مشکل و راه های ادامه کار را تعریف کنید.
اقدام دیگری که روانشناس می تواند پیشنهاد دهد تست های روانشناسی است که به تشخیص و انتخاب نوع کمک مناسب نیز منجر می شود. از جمله کمکهای روانشناختی که روانشناس میتواند به ما توصیه کند، حمایت روانشناختی، مداخله در بحران، رواندرمانی یا ارجاع به متخصص دیگر است. همه آنها بر اساس تحقیقاتی که اثربخشی آنها را تأیید می کند ایجاد شده اند.
آیا یک روانشناس مرا درک خواهد کرد؟
روانشناس حرفه ای است که به اندازه خانواده و دوستانش درگیر زندگی بیمار نیست. به لطف این، او می تواند در رویکرد خود نسبت به مشکلات گزارش شده عینی تر باشد و کمک موثرتری داشته باشد. او درباره خودش به ما نمی گوید، نظراتش را به اشتراک نمی گذارد، تمام توجه او بر درک همدلانه از وضعیت فردی که برای مشاوره می آید و تمایل به ارائه کمک حرفه ای متمرکز است. یک روانشناس بیماران خود را قضاوت نمی کند، از اینکه او در مورد ما چه فکری می کند نترسید. اخلاق کاری یک روانشناس به او اجازه نمی دهد اطلاعات حساسی را درباره بیمارانش به اشتراک بگذارد، بنابراین از گفتن چیزهایی که به دیگران نمی گویید نترسید. هر چیزی که با روانشناس در میان می گذاریم در مطب باقی می ماند.
آیا یک روانشناس مرا درمان می کند؟
بسیاری از بیماران پس از تسکین اولیه در میان گذاشتن مشکلات خود از کمک روانشناس یا روان درمانگر صرف نظر می کنند. چرا این اتفاق می افتد؟ یکی از شایع ترین دلایل این است که ما انتظار داریم یک روانشناس مشکلات ما را حل کند. با این تصور غلط، ما فکر می کنیم که مشاوره با متخصص و تشخیص به تنهایی برای رفع مشکلات کافی خواهد بود. با این حال، کمک روانشناختی متفاوت به نظر می رسد. هسته اصلی آن تعهد و آمادگی برای تغییر بیمار است. انگیزه، ایمان به موفقیت ، کمک و کار سیستماتیک از جانب بیمار از مهمترین عناصر درمان است.